HEEFT U EEN WERKPLEK NODIG ?

Ideale werkomgeving om uw onderneming te verankeren in de economische transitie

ONTDEK

 

Onze diensten

De Village Partenaire is de beste omgeving om economische waarde te genereren zonder het milieu
te schaden. Maak gebruik van milieuvriendelijke kantoorruimten, gedeelde diensten en een
persoonlijke begeleiding op de ontwikkeling van uw onderneming een boost te geven.

Onze kantoren

Het Bedrijvencentrum stelt kantoren en allerlei diensten ter beschikking van ondernemers om de ontwikkeling van hun activiteit te vergemakkelijken.

Onze begeleiding

Het Lokaal Economieloket (LEL) is een coachingsdienst die is gericht op de oprichting van duurzame ondernemingen. Haar opdracht bestaat uit de begeleiding van iedere persoon die een duurzame onderneming wil oprichten of ontwikkelen in Brussel.

ONTDEK

De Village in cijfers

Het team van de Village Partenaire streeft ernaar ondernemingen een gezellige plek te bieden die een professioneel kader combineert met een leefomgeving, waarbij ondernemers en hun partners ook gesensibiliseerd worden over de uitdagingen van duurzame ontwikkeling in hun dagelijkse leven. Die sensibilisering wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de principes van de kringloopeconomie, onze eigen aquaponics-kweeksysteem, het gedeelde sorteringscentrum, de kelders voor voedselproductie in een stedelijke omgeving, de installatie van zonnepanelen, een composthoop voor organisch afval, de terbeschikkingstelling van Cambio-wagens of deelfietsen, …

Ondernemingen

die momenteel deel uitmaken van het centrum

Creatie van activiteiten

Sinds 2007

Financiering verkregen dankzij

de bedrijven waarmee we samenwerken

image gallery tableau entree
image gallerie cour
Discussion dans la cour du village partenaire
image gallery espace de travail
image gallery hibiscus

VILLAGE PARTENAIRE

Getuigenissen

« Met onze software proberen we architecten, eigenaren, ontwikkelaars en administraties een dienst en advies te bieden om gebouwen te bouwen met een lage CO2-uitstoot. Werken bij het Partner Village maakt deel uit van een samenwerkingsbeweging die ons soms op ideeën brengt.»

Denis Lefébure, ENESTA  

« We werden voor het eerst gewonnen door de Partner Village vanwege zijn atypische kant en zijn positionering ten gunste van duurzame ontwikkeling; Knabbelen aan een appel die in de mini boerderij groeide toen je het kantoor verliet, is van onschatbare waarde, en kunnen rekenen op de hulp van het aardige en warme team dat de zaak runt, is een echt pluspunt! Wat betreft de groei van onze activiteiten, het is zelfs door samenwerking met andere dorpelingen dat we nieuwe projecten hebben ontwikkeld, zoals de publicatie van een “Zero Waste” -kookboek. Voor ons is het Partner Village meer dan een werkplek: het is ook een plek om te delen in een menselijke dimensie die zijn naam goed draagt: een dorp eerst.»

PEPEAT STUDIO

« Toen ik met de begeleiding begon, kende ik het systeem niet goed, ik was een beetje bang, had geen zelfvertrouwen, enz. Partner Village heeft me geholpen bij het bouwen van mijn project, altijd met veel vriendelijkheid, van schets tot voltooiing. De mensen die beschikbaar en attent waren, waren echte helpers, die me telkens naar de oplossing of de juiste organisatie leidden als ze zelf de vraag niet konden beantwoorden. Ten slotte steunden ze me zonder oordeel tijdens de moeilijkste tijden, twijfels, vragen, totdat de winkel openging. Dank aan het hele team! »

Gabrielle Fabry, art et artisanat Moirés

Ondersteuning bij Partner Village is een veelzijdige ondersteuning die zowel kaderend als motiverend is. Mijn coach stimuleert me om vooruit te komen, te verkopen, vooruit te komen en mijn product op de markt te brengen. Tegelijkertijd biedt het me de nodige tools om mijn businessplan, mijn financieel plan, de connectie met investeerders, de creatie van onze website, enz. Uit te voeren. Hij identificeert en waarschuwt me voor de grootste risico’s waarmee ik te maken kan krijgen, en samen denken we na over manieren om ze te vermijden. Ik waardeer zowel de menselijke als de professionele kant van coaching enorm.

Jérémie Lambin, Freddy met curry 
HEEFT U EEN WERKPLEK NODIG?

OF BEL

+32 (0)2 537 44 44

ONS TERUGVINDEN

Fernand Bernierstraat 15,
1060 Brussel

ONS TELEFONISCH BEREIKEN

Tél : +32 (0)2 537 44 44
Fax : +32 (0)2 543 44 44

ONS CONTACTEREN

Het Bedrijvencentrum
info@villagepartenaire.be

Voor het Lokaal Economieloket
gel@villagepartenaire.be

City dev bx
logo group one
logo BECI