Onderneming

Village Partenaire

Gehoste bedrijven

Jardin des sens

Voedselproductie

Le Jardin des Sens teelt een brede waaier aan eetbare bloemen, aromatische kruiden en geneeskrachtige planten. In de Village Partenaire transformeren wij ze in producten zoals verse bloemen en bladeren voor de horeca, parfums, cosmetica, zonne-olie, zeep en zout.

Pepeat Studio

Audiovisueel

Het team van Pepeat Studio bestaat uit koks, foodstylisten en professionele beeldvormers, die hun liefde voor eten delen om samen tot aantrekkelijke recepten te komen en vorm te geven in foto en video. De studio ligt eveneens aan de grondslag van werken zoals ZERO WASTE, een boek met culinaire recepten zonder verspilling.

Steppers

Design en visuele communicatie

Steppers Studio is een Brussels visueel en creatief communicatiebureau. Gespecialiseerd in visuele identiteit, motion en web design. Ons team biedt u graag de nodige begeleiding en het nodige advies om u digitale communicatie in alle mogelijke vormen tot een succes te maken.

Talents Switch

Dienst aan ondernemingen (en verenigingen).

Dienst die de non-profitsector in contact brengt met zelfstandigen die gespecialiseerd zijn in: consulting, management, opleiding, communicatie, ict, boekhouding, welzijn (yoga, sportcoaching, enz. ), evenementenbeheer, wetenschappelijk onderzoek en werkgelegenheidssteun en -subsidies.

Repair Together

Kringloopeconomie

Wij hebben als doel om de nodige middelen voor de oprichting, ontwikkeling en behoud van de “Repair Cafés” in België te bundelen.

Write and Go

Communicatie

Content creation voor geweldige ondernemers en innovatieve ondernemingen. Schrijven van content aangepast aan uw doelpubliek, aanspreektoon of imago van uw onderneming. Beheer van sociale media, begeleiding bij de ontwikkeling van uw professionele activiteit door middel van communicatie.

Artemys

Dienst aan ondernemingen/Aanwerving

Uw Partner In Duurzame Staffing Solutions. Met meer dan 8 jaar ervaring in aanwerving en consulting in een technische omgeving. Onze gespecialiseerde knowhow is gericht op de energiesector, energie-efficiëntie, duurzame energie, duurzame ontwikkeling en kringloopeconomie.

Joxa Invest

Bouw/vastgoed

JOXA INVEST bv is actief in de ontwikkeling van vastgoedprojecten, renovatie en ontwikkeling. Het doel van JOXA INVEST is stadsvernieuwing door de creatie van kwaliteitsvolle woningen en ruimtes met maatschappelijke meerwaarde. De uitdagingen van morgen inpassen (op ecologisch vlak, nieuwe normen, enz.).

Jobyx

Dienst aan ondernemingen/HR

Jobyx is een platform dat een efficiënte oplossing voor de vervanging van uw sociaal secretariaat, interimkantoor of zelf uw rekruteringsbureau beoogt door uw administratieve aanpak te automatiseren.

Wecircular

Kringloopeconomie

WeCircular is een jonge Belgische startup die de kringloopeconomie wil promoten in België. Wij begeleiden ondernemingen die hun milieu-impact willen verminderen door afval te verzamelen en te recycleren. Wij bieden innovatieve recyclingoplossingen aangepast aan de verschillende noden van onze klanten.

SWEET PAM

Voedselproductie

IJs en gebak; Ik maak ijs, sorbet en onbewerkte gebakjes in de ateliers van de Village Partenaire in Sint-Gillis. Die onderscheiden zich door hun ingrediënten van hoge kwaliteit. Om enkel het beste deel van suiker te behouden, gebruik ik uitsluitend ongeraffineerde suiker en beperk ik het suikergehalte in mijn recepten.

Les Branchées

Communicatie

Les Branchées biedt opleidingen op maat en persoonlijk advies voor het volledig zelfstandig promoten van uw professionele activiteiten via sociale media, websites en andere
communicatietools.

Pierre Yves Gillet

Architectuur

Hedendaagse, efficiënte en kwaliteitsvolle architecturale oplossingen op maat, voor het leven en het werk. Durf, passie, zelfstandigheid en transparantie zijn enkele sleutelbegrippen van ons werk.

Au pluriel

Communicatie

Grafisch ontwerp- en webdesignbureau. Wij staan in voor alle visuele communicatie, in gedrukte en digitale vorm. Elke klant die we begeleiden krijgt een uitgebreide opvolging en een grondige analyse van zijn noden. Luisteren, geduld en efficiëntie zijn de sleutelbegrippen van ons bureau.

FEBRAP

Brusselse Federatie van Ondernemingen voor Aangepast Werk

Onze opdracht: werk voor personen met een handicap aanmoedigen, de belangen verdedigen van maatwerkondernemingen, het welzijn op het werk verbeteren voor personen met een handicap, activiteiten bij maatwerkondernemingen stimuleren en de communicatie tussen de verschillende ondernemingen verbeteren.

Simtelligence

Remote control monitoring

Remote monitoring-systeem van invasieve gewervelde en ongewervelde soorten. Ons doel is om dankzij onze diensten het gebruik van pesticiden en insecticiden drastisch te verminderen.

ECORES

Studiebureau op het vlak van duurzame ontwikkeling

Ecores is een bureau dat begeleiding en advies biedt voor duurzame ontwikkeling aan ondernemingen, openbare organisaties en gebieden in de transitie naar een regeneratieve economie. Ecores staat in voor diagnostiek en begeleiding, studies, opleidingen, enz.

Groupe One

Duurzaam ondernemerschap

Groupe One is een Belgische organisatie die de overgang naar een duurzame economie vergemakkelijkt. Ze is in Brussel en Wallonië actief op het gebied van: duurzame landbouw en voeding, duurzamer maken van ondernemingen, lokale handelaars en de kringloopeconomie.

ENESTA

Studiebureau in de bouwsector

BStudiebureau in energie, speciale technieken en stabiliteit. Ons doel is gebouwen te ontwikkelen die energiezuinig zijn, zowel tijdens de werffase als wanneer ze in gebruik zijn.

Corpoconsult

Dienst aan ondernemingen/ juridisch en administratief

  • Advies en expertise
  • Praktische diensten aan ondernemingen, notarissen, advocaten en boekhouders in het kader van het de voorschriften van het vennootschapsrecht.

Tima Consult

Boekhouding

Boekhoudkundige en administratieve diensten voor zelfstandigen, zeer kleine ondernemingen en kmo’s.

FTAO

Beleidsbeïnvloeding

Wij verdedigen de belangen van Fairtrade-organisaties bij de Europese instellingen.

Hibiscus

Horeca

Klein fastfoodrestaurant met evenwichtig voedsel op de binnenplaats van de Village Partenaire. We gebruiken voornamelijk Fairtrade en biologische producten.

APERE vzw

Duurzame energie

De onafhankelijke vereniging Association pour la Promotion des Energies Renouvelables (APERe) (“Vereniging voor de bevordering van hernieuwbare energie”) begeleidt inwoners en gebieden die mikken op grotere energetische onafhankelijkheid die duurzaam, solidair en goed voor het milieu is.

HEEFT U EEN WERKPLEK NODIG?

OF BEL

+32 (0)2 537 44 44

ONS TERUGVINDEN

Fernand Bernierstraat 15,
1060 Brussel

ONS TELEFONISCH BEREIKEN

Tél : +32 (0)2 537 44 44
Fax : +32 (0)2 543 44 44

ONS CONTACTEREN

Het Bedrijvencentrum
info@villagepartenaire.be

Voor het Lokaal Economieloket
gel@villagepartenaire.be

City dev bx
logo group one
logo BECI